|
|
|

HR Innovátor Díj

Soha nem látott gyorsasággal változik körülöttünk a világ, ami a folyamatos megújulás kényszere elé állítja a hosszú távon is eredményesen fennmaradni kívánó szervezeteket. A technológiai és termék innováció mellett egyre inkább fókuszba kerül az üzleti gyakorlatok és modellek akár alapjaiban való újragondolása, a szervezeti működés, vezetési szemlélet új megközelítései és ezzel együtt a humán erőforrás menedzsment új módszereinek kutatása is. A HR Innovátor Díjat azért hoztuk létre, hogy az élenjáró szervezetek újszerű megoldásainak bemutatásával egy kölcsönös tudásmegosztásra és tapasztalatcserére épülő országos szakmai párbeszédet indítsunk el. Szeretnénk kísérletezésre bátorítani és új ötletekre, innovatív megoldásokra inspirálni az arra nyitott és haladó gondolkodású HR szakembereket. Mert hiszünk a folyamatos megújulásban és hiszünk benne, hogy együtt sokkal többre vagyunk képesek, mint külön-külön.

A 2015-ös kiírásra beérkezett pályázatok az innovatív humán erőforrás menedzsment gyakorlatok széles tárházát mutatták be, érintve a következő témaköröket: motivációs rendszer, gyakornoki program,  tehetségfejlesztés, belső kommunikáció fejlesztése, vezetőfejlesztés, vezetői támogatás, toborzás, kiválasztás, változásmenedzsment, kultúraváltás, dolgozói elkötelezettség, egészségmegőrzés, stresszkezelés, e-learning, képzés-fejlesztés, munkaköri leírás, Y-generáció és hálózatkutatás témakörökben valósultak meg.

A HR Innovátor Díjra beérkezett pályázatokat a hazai HR szakma vállalati, tanácsadói és tudományos szaktekintélyeiből álló zsűritagok értékelték.


A zsűri


A szervezők

 

Sajtómegjelenések és publikációk

The Global Human Resource Management Casebook, Routledge Publishing, Academy of Management HR Ambassador Program

Emberi Erőforrás Menedzsment Kézikönyv, Akadémiai Kiadó, HR Innovátor esettanulmány kötet

HR Portal: A Colibrié lett a legjobb HR innováció

HR Spirit: Átadták a HR Innovátor díjat – nyert a Colibri

Hírposta: A Colibrié lett a legjobb HR innováció

Menedzsment Fórum: Közeget teremteni a folyamatos megújulásnak- Beszélgetés Kassim Irissel

 

Bővebb információ és a nyertes projektek összefoglalója: www.hrinnovator.hu

A HR Innovátor Díjátadóról készített rövidfilm: